Lip Shape Printing Travel Kosmetik Tas kanggo Girl

-40%

Lip Shape Printing Travel Kosmetik Tas kanggo Girl

$5.00 $3.00

Koleksi Women sistem totoan saham tas
Size ukuran selaras
Material njaba : PU utawa Kulit / nang : Nylon .Cotton.Canvas ECT
warna Sembarang werna olèh
SKU: CLP7775 Babagan: Tag:
  • Description
  • reviews(0)
  • Discussions

Description

Details cepet

  • Material: PU, PU / Kulit
  • Koleksi: tas
  • Koleksi Product: Lip Shape Printing Travel Kosmetik Tas kanggo Girl
  • Interior: Nylon lining
  • Sample Wektu Lead: 1-2minggu
  • Syarat-syarat pembayaran: TT / Western Union / Alipay
  • sumber Sevice: OEM / ODM
  • Logo: selaras,bisa embossed ing tas kanggo free
  • Tetembungane: sembarang ukuran,werna lan logo bisa selaras
  • Service: Potongan / OEM / Grosir
  • MOQ: 500pcs / gaya yen PU kulit

Packaging & delivery

Details Packaging: Tissue Paper + Kantong + bledug Cover Bag + Carton
delivery Detail: 3~ 7weeks sawise urutan dikonfirmasi

reviews

Ana ora review durung.


Aja pisanan maneh "Lip Shape Printing Travel Kosmetik Tas kanggo Girl”

Tak soko kanggo ngrembug?


 

Enquiry kanggo Travel Shape Lip Printing Kosmetik Tas kanggo Girl